Il Gatto Pardo

Ontwerp logo


Website


Drukwerk


Bij Il Gattopardo staat ‘passione’ centraal: een diepgewortelde liefde voor authentiek en heerlijk eten en drinken. Onze opdrachtgever gelooft dat elke maaltijd een onvergetelijke ervaring moet zijn. Met een focus op de authentieke smaken van Sicilië, combineert Il Gattopardo traditionele en moderne kooktechnieken om culinaire perfectie te bereiken. Het team is voortdurend op zoek naar innovatieve producten en verrassende smaakcombinaties, waardoor ze de culinaire standaard naar een hoger niveau tillen.

De missie van Il Gattopardo is om gasten mee te nemen op een culinaire reis, waarbij elk gerecht een harmonie vormt tussen wijn en spijs. De aandacht voor detail en esthetiek zorgt ervoor dat de service meer is dan alleen een maaltijd; het is een emotionele ervaring die blijft hangen. Met de authentieke creaties van chef Salvatore en de warme, professionele service van Vincent, voelt elke gast zich speciaal en welkom.

In dit portfolio presenteren wij het verhaal, de website en drukwerk die zijn ontwikkeld om de passie, traditie en innovatie van Il Gattopardo te weerspiegelen.