Bij Qiem Mailingservice staan duidelijkheid en gebruiksgemak voorop. Zelfs als HTML en CSS niet uw hobby's zijn, kunt u daarom toch gemakkelijk een nieuwsbrief maken met onze Drag & Drop editor. Ook hoeft u geen designer te zijn om toch een nieuwsbrief in uw eigen stijl te maken: daar zijn onze HTML templates voor. Maak vervolgens in een handomdraai een adresboek en een inschrijfformulier en druk op 'Verzenden'. Wij doen de rest!.

Hoe werkt het?

  • Maak HTML e-mails in uw eigen stijl
  • Creëer en beheer opt-in maillijsten
  • Verzend uw campagne en verzeker u van aflevering
  • Bekijk en analyseer de resultaten van uw campagnes

Maak HTML e-mails in uw eigen stijl Geen HTML kennis?
Dat maakt niet uit! Met onze Drag & Drop editor is nieuwsbrieven maken eenvoudig. Kies uit vele gratis e-mail templates, kleuren en stijlen en maak een nieuwsbrief in uw eigen stijl.

Creëer en beheer opt-in maillijsten
Goed, u heeft een nieuwsbrief gemaakt. En nu?
Wij maken het uploaden, bewerken en beheren van uw maillijsten makkelijk, geven gratis inschrijfformulieren voor op uw site, zorgen voor eenvoudig personaliseren en nog zo veel meer.

Verzend uw campagne en verzeker u van aflevering
Overal en altijd campagnes versturen. Verzendingen inplannen, versturen via beveiligde servers en leren hoe u voorkomt dat u gezien wordt als spammer. Profiteer van de goede relaties die wij hebben opgebouwd met de top ISP's, en weet zeker dat uw mails aankomen.

Bekijk en analyseer de resultaten van uw campagnes
Wat is het nut van een geweldige e-mailmarketingcampagne zonder meetbare resultaten? Bij Qiem heeft u gratis beschikking over uitgebreide rapportages en statistieken na iedere verzending.

emblem

Een nieuwsbrief maken in een notendop? Kijk naar de onderstaande video tutorial: