In opdracht van de winkeliersvereniging organiseerden wij de strippenkaart/ couponactie voor Berkel en Rodenrijs.  Doel was om de omliggende postcode gebieden te bereiken en te bewegen om in het winkelcentrum hun boodschappen te komen doen. De couponvellen werden huis-aan-huis verspreid. De meeste ondernemers waren meteen enthousiast en deden mee met een mooie aanbieding, waarvan oude en nieuwe klanten een maand lang konden profiteren.

De Strippenkaart

Op een vel van hoogwaardig papier met een formaat van 240 x 700 mm werden de coupons gedrukt en geperforeerd. Op de voorzijde algemene informatie en op de achterkant de coupons in een handig formaat, lekker klein zodat je ze makkelijk in de portemonnee mee kunt nemen. Door het toepassen van logo’s, kleuren en opvallende lettertypes zijn de coupons heel herkenbaar voor de consument.

Gericht verspreiden

De strippenkaart / couponactie is uitermate geschikt om juist die postcodegebieden te bereiken waarvan u weinig bezoekers heeft maar die wel gelegen zijn in het verzorgingsgebied. Een goede aanbieding levert een hoog rendement op.

Project Details

  • Categorie DesignDrukwerkWebsite
  • Klant: WInkeliersvereniging
  • Location: Berkel en Rodenrijs
  • Project waarde: 10k